Napravi svoj paket

Budi glasan!

Svojim partnerima nudimo sve, od malih pojedinačnih usluga do punog paketa promocije. Tu smo za vas bez obzira da li već imate razrađen posao i samo vam treba pomoć za promociju na društvenim mrežama ili od nas očekujete potpuno osmišljavanje, pisanje komunikacijske strategije, brendiranje, pisanje saopštenja, plasiranje tekstova, organizacija konferencija za novinare, dizajn proizvoda, lansiranje, pravljenje internet stranice, dizajniranje te pokretanje i vođenje outdoor, online, TV, radio i promociju na ulici.

Za Kukuriku agenciju postoje mali i veliki poslovi, postoji samo želja naših partnera da prošire svoju priču i nećemo se zaustaviti dok to ne učinimo.

Reklamirajte se na bilbordima, Facebooku, najpopularnijim internet stranicama, TV stanicama, radio stanicama, na ulici, u novinama, gdje god želite!

Na našoj platformi možete izabrati koje usluge želite. Jednostavno kliknite na ono što želite od nas, a ako smo nešto preskočili ili ako imate potrebu za dodatnim objašnjenjem, upišite u prostor ispod.


Osmišljavanje i realizacija promotivnih kampanjaOdnosi sa javnošćuDruštvene mrežeZakup medijaOutdoor kampanjaUlične promocijeIzrada komunikacijske strategijeLansiranje brenda


Promotivni materijaliVizuelni identitetVideo / audio produkcijaIzrada web-stranicaIzrada Android i iOs aplikacija


Fokus grupeCall centarPress clippingMedia monitoring


Rent-a-carOrganizacija seminara, konferencijaVideo, foto, audio snimanje


Kontaktirati ćemo vas u roku od 24 sata!